fruhusbyggare.blogg.se

Denna blogg handlar om livet som Hovlundare. Men det började en gång när vi beslutade oss för att bygga hus, #Hovlundsvilla från Trivselhus. Men nu är det mer en salig blandning om allt. Jobb, relationer, familj, inredning - yes allt!

Här har det varit tyst alldeles för länge

Kategori: Allmänt

Hej gott folk!

Nu har här varit tyst alldeles för länge. När jag började jobba i september förra året efter nästan ettochetthalvt års mammaledighet blev det övermäktigt att skriva oxå. Det tar sin tid att hitta vart man ska lägga tiden utanför jobbet.

Iaf nu vill jag berätta om Oskarsgalan som gick av stapeln i lördags. Bland annat mollie från idol uppträdde och fake som är så härligt bra. Vad vi röjde, har inte dansat på så länge 💃 så himla roligt. Jag pratade vitt och brett med allt och alla vilket jag halvt idag ångra, men vad är det att ångra. Vilja vara social och lite extra sluddrande trevlig 😁😊.


Dagen till ära var jag hos frissan för att fixa frisyr samt smink. Jag vill bara säga att jag sminkar mig aldrig så här mycket! Men jag kände mig vacker. 


Såklart reprensentaterade jag mannens företag, tillsammans med min man och hans syster med man. Så otroligt trevligt och händelserikt. 

Ett litet inlägg som jag hoppas blir fler här framöver.

Må väl!

Kommentera inlägget här: