fruhusbyggare.blogg.se

Denna blogg handlar om livet som Hovlundare. Men det började en gång när vi beslutade oss för att bygga hus, #Hovlundsvilla från Trivselhus. Men nu är det mer en salig blandning om allt. Jobb, relationer, familj, inredning - yes allt!

Så fort gick denna långhelg

Kategori: Allmänt

Vad har vi gjort i helgen egentligen? 4 dagars ledigt!

Fredag - Ikea ochsängbyte hos Astrid och Tage 
Lördag - storrens av garage och tvättstuga - entré Söndag - uppsättning av system Algot från Ikea. Lite städ och handling. 
Resultatet av Algot ser ni bilden ovan. Vi införskaffade även lådor - plast för förvaring.

Kvar till garaget är en arbetsbänk, ytterligare en hyllängd Algot. Vi har beställt en dubbelgarderob, eventuellt ett kylskåp. Dick är frågan om behovet av det sistnämnda. Vi har hög elräkning idag 😬 12000 kWh/år endast hushåll! Dyrt!!! Men förrådet blir bra. Allt tar bara sån himlans tid.

Idag har vi njutit hela dagen i timmernabben hos Nilssons. Ljuvligt! Firat gudbarn som fyllt 1 år!Nu är det dags att dyka i poolen igen å köra kortvecka på jobbet. 😅

Sov gott! 😴

 

KOMMENTARER:

  • Nina säger:
    2015-04-08 | 12:24:06

    Vi behöver också röja i garaget... Där står massa skit som inte borde följt med i flytten, massa verktyg i flyttlådor, massa krukor och massa uteleksaker, grillgrejor mm. Vet knappt vart man ska börja. Behöver köpa hyllor och/eller garderober men som det ser ut nu har vi ingenstans att ställa dem, det är för mycket skit i vägen! Krävs nog ett par helger med vackert väder för att få ordning på det....

Kommentera inlägget här: