fruhusbyggare.blogg.se

Denna blogg handlar om livet som Hovlundare. Men det började en gång när vi beslutade oss för att bygga hus, #Hovlundsvilla från Trivselhus. Men nu är det mer en salig blandning om allt. Jobb, relationer, familj, inredning - yes allt!

Ny vagn

Kategori: Allmänt

Är på jakt efter ny vagn till barnen. Inför sommarens äventyr.

Har spanat in city jogger så klart. På lördag bär turen av söder ut för att spana in denna begagnad:Men skulle behöva en enkel oxå. Dock resonerar vi så att köper vi denna är den nog ganska enkel att sälja vidare sen. Nu ska jag sikta på att bli av med en brio spinn, tänkt pris 500 kr. Den har rosa detaljer och det tar emot. Det räcker med att Tage har en rosa regnjacka på dagis. 😏

Vad tror ni? För mina barn 2 och 4 långa barn... Men vår 4 åring behöver ju vila och jag känner det blir enklare när jag är själv med dem. Ex nu i maj när vi ska åka till Sthlm. 

KOMMENTARER:

  • Nina säger:
    2015-04-09 | 23:17:25

    Åh har också vagnsbekymmet. Bår syskonvagn var bra, rätt smidig och så men Eric pajade handtaget på den och det kostar 250 kr för att köpa delen som är trasig, och vi behöver två. Kostar mer för ny vagn men med tanke på att vi köpte vagnen begagnat för 1500 kr så känns det så där att lägga 500 kr...
    Den vagnen du ska titta på är väl den som blir jätteliten när den fälls ihop? Smidigt!
    Våra barn är ju inte så långa men de är bastanta, så jag har så svårt att hitta någon smidig som inte har maxvikt på bara 15 kg... Just nu kör vi på den gamla Teutonian med ståbräda och hoppas A blir trött när E sover, för då kan de ligga på varann men är E vaken får A inte ens sätta sig vid hans fötter :)

Kommentera inlägget här: