fruhusbyggare.blogg.se

Denna blogg handlar om livet som Hovlundare. Men det började en gång när vi beslutade oss för att bygga hus, #Hovlundsvilla från Trivselhus. Men nu är det mer en salig blandning om allt. Jobb, relationer, familj, inredning - yes allt!

Överraskningsweekend i storstan

Kategori: Allmänt

Sedan länge har min man planerat en överraskningshelg denna helg som va. Fixat barnvakt fredag till söndag för att vi för första gången sedan våren 2011 skulle kunna vara han och jag. 
 
Jag hade mina aningar om vart vi skulle åka. Jag trodde stenhårt på Göteborg... Tills vi körde förbi gamleby förstod jag att det inte var Göteborg. Det var Stockholm! Jag blev en aningen besviken då vi är ganska ofta i storstan eftersom min syster m fam oxå bor där. Jag hade nämnt oxå att isf kanske vi skulle stämma träff med dem eftersom vi ses så sällan och jag skulle känna mig konstig till mods om inte. Men självklart nu ska inte det förstöra vår helg tillsammans som min kära man planerat och fixat. Mitt dåliga samvete släppte snabbt eftersom de hälsar väldigt sällan på oss trots de är förbi stan så med det i mina tankar kunde jag njuta av mannens överraskningsresa
 
Han hade bokat två nätter på Clarion sign. 10 våningen med underbar utsikt över Kungsholmen. På fredagen när vi kom upp gick vi å strosade på stan, besökte Leilas nyöppnade butik på mood gallerian. Så mycket fint, köpte en emaljkastrull och ett mått samttygränna att ha påsar i. Vi shoppade lite lexington, men bara lite då mitt gamla jobb DHS (design house Stockholm) har dessa till outletpriser. Så klart äldre kollektioner men det rör inte mig. Lite housedoctor mm.
 
Vi käkade utomordentlig mat på först Grill Melker Anderssons resturang på fredagen och på Wasahof med operasångaren Karl Romb. Vilken upplevelse! 
 
Vi testade spaet och behandling med hot Stones. Häftigt och superskönt! 
 
Ja vi gjorde en massa som man inte kan med två småbarn. Men mest saknade vi dem såklart fram mot söndagen och då var det dags att åks hemåt. 
 
Jag älskar dig Oskar för du är romantisk snäll och även lite påhittig. Egentligen gillar du inte för mycket överraskningar, men denna var underbar! Gör om att älskling!
 

Clarion sign. 10 våningen är inredd av bl.a. Arne Jacobsen.
 

Grillbricka på grill! Så gott och häftig restaurang - underbar personal!
 Wasahof - detta hade varit nått för dig min älskade vän Linda! Stuvat ris :-)
 

Potentiellt bord ovh stolar från habitat. Dock gräver det ett hål i vår köksbudget. Även där underbar personal i pub-huset. 
 
Älskar storstan men det är SÅ skönt att komma tillbaka till landet och "verkligheten".

KOMMENTARER:

  • Linda säger:
    2014-05-27 | 03:01:21

    Hå ljuvligt ni verkar haft det älskade vänner! Mmm det riset sår namn namn ut! Lika bra som "korta" tro? Vad jag längtar till familjen hovlund/Nilsson får styra samman igen:-)

Kommentera inlägget här: