fruhusbyggare.blogg.se

Denna blogg handlar om livet som Hovlundare. Men det började en gång när vi beslutade oss för att bygga hus, #Hovlundsvilla från Trivselhus. Men nu är det mer en salig blandning om allt. Jobb, relationer, familj, inredning - yes allt!

Stolt tjej 3 år!

Kategori: Allmänt

Idag har vår älskade Astrid fyllt tre år.Det har varig firande hela dagen. Massor med presenter och paket. Hon har varit i centrum... Hoppat studsat och lattjat med kusiner och siba gudföräldrars son.


När jag får bestämma skall det bakas. Massa kakor kvar som kommer överlämnas till snickare och gänget imorgon. Tror elektrikerna är klara för tillfället, synd lovade dem lite kaka i ett svagt ögonblick när de fixar och trixar.


Gårkvällens förberedelser, studsmatta var den stora presenten. Astrid en aning besviken då hon trodde det var en häst.


Astrid var ivrig att alla hennes gäster skulle få komma in.

Nu var denna dag över. Tack alla inblandade som gjorde vår dotters födelsedag oförglömlig. Helt slut var hon, somnade som en stock!

Veckan ser ut som fullt upp! Tvätta bil, sälja möbler, sälja barnkläder, rensa porslin, fixa saker till badrum, afterwork 3 kvällar i rad... 2 är Oskars och 1 är min. Just det inte att förglömma öppna förskolan har sommarfest på tisdag och jag har jobb på torsdag. Stort projektmöte om O1 (Oskarshamn 1) inför september då jag ska efter 16 månaders ledighet (bortsett från lite småjobb) ska göra nytta igen och äntligen kamma hem lite pengar igen. 

Godnatt!Drömbild när jag sitter här i höst å myser **
Kommentera inlägget här: