fruhusbyggare.blogg.se

Denna blogg handlar om livet som Hovlundare. Men det började en gång när vi beslutade oss för att bygga hus, #Hovlundsvilla från Trivselhus. Men nu är det mer en salig blandning om allt. Jobb, relationer, familj, inredning - yes allt!

Promenad i ett tropiskt klimat

Kategori: Allmänt

Så ljuvligt det är att bara gå... Gå och gå. Framförallt när min underbara son bara njuter. En hel timme satt han och sprattlade med fötterna.

Dagen har spenderats i Kalmar och på Öland. Skulle spana in stadsmissionen. Men nja det var tom kö in. Väl inne slet alla i sakerna hit och dit. Astrid hittade enmussebok såklart hon skulle ha den. Jag hittade två plåtbrickor vad det nu kan vara för metall. Inte silver men något annat. Tänkte de kunde tona ner vårt nya hem lite. Det är ju underbart att blanda möbler och saker gammalt och nytt. Tyvärr tycker inte min man detta, han anser mer att det gamla är äckligt för man vet inte vem som haft den. Viss del håller jag med men återvinning is the  shit! Hehe.

Lite bilder från barnvagnspromenarden.Regn regn regn 


Sönderregnade vallmon.Gammal osynlig skyltKalmarsund skymtas i disen, tom Kalmar men stan kom inte med i bilden. Här växer det gubbar i mängder mumma!Hittade en väg vi aldrig gått förut... Mitt emellan massa fält.Tage go å nöjd!Här var det får!


Här bor mamma. Karlevibygata 1! Hon har B&B (två rum) och en ateljé med oljekonst i. Nu sover vi i ett av rummen. Imorgon bär färden av hemåt.Det frodas på innergården. Dags att börja kapa? Det har min mor lite svårt för, hon gillar när det växer.
Kommentera inlägget här: