fruhusbyggare.blogg.se

Denna blogg handlar om livet som Hovlundare. Men det började en gång när vi beslutade oss för att bygga hus, #Hovlundsvilla från Trivselhus. Men nu är det mer en salig blandning om allt. Jobb, relationer, familj, inredning - yes allt!

Lite goa bilder... Från dagens besök

Kategori: AllmäntVi har fått en trappa!


Astrid och oskar testar den även Tage å jag har använt den.
Trappan syns mycket i entrén det har jag inte tänkt på innan... Men jag kan nog vänja mig...


Duschen uppe som bjuder påsuprice när man kommer in. Mosaik! Turkost!


WC nere

Golvet  i wc-n nere. Nu kanske jag ångra mig att vi inte la plattorna åt andra hållet. Men det har jag inte nämnt. Detta tog 7 timmar att lägga! Tur det är totalentreprenad...Målade lister!Vår snygga fjädersparris i ursnygga papperspåsen. 

KOMMENTARER:

 • malincatrin säger:
  2014-06-27 | 06:50:39
  Bloggadress: http://villaaroma.se

  Big like på fjädersparrisen i papperspåsen.. Nu när vi kanske börjar komma lite mer i ordning (ett stort städryck i helgen och en tur med slänga skräp) så kanske man ska börja köpa på sig lite blommor :) denna står högt på önskelistan men hört att de är svåra att få tag i..

  Svar: Ja de verkar svåra att haffa. I Oskarshamn finns det ingen som säljer. I Västervik om ni åker över till östkusten ;-) finns de på boligheter där har jag även köpt påsen. När jag googlade på fjädersparris hittade jag info om den på blomsterlandet, kanske de har den? Jag har som mål att shoppa på mig lite blommor i Stockholm nu när vi åker nästa helg. Där finns det mycket och till hyfsade priser (beror väl på konkurrens). Lycka till å hitta växten :-) och städningen!
  Eleonore

 • malincatrin säger:
  2014-06-27 | 15:45:50
  Bloggadress: http://villaaroma.se

  Ska ta en sväng förbi en blomsterbutik i Göteborg också, minns inte vad den heter.. Men den är poppis för just ovanliga växter :) kan börja beställa påsen kanske :) vilken storlek har du på påsen? Vill minnas att de va stor?

  Svar: Den som är på bilden är S (liten) men jag har en L stor oxå... I den blir det en liten större växt... Vet inte vad än :-)
  Eleonore

 • Sandra säger:
  2014-06-28 | 21:28:45

  Hej! Jag blev nyfiken när jag såg bilderna på era lister. Vi håller också på att bygga med Trivselhus och kan inte bestämma oss för vilka lister vi ska välja. Du får gärna lägga upp en bild på hur era ser ut när de sitter på plats. Annars kan jag bara tillägga att huset ser fantastiskt fint ut! Hls Sandra

  Svar: Hej! Vad roligt att ni oxå bygger ett Trivselhus. Vad bygger ni för någon modell? Var i "processen" är ni?

  Känns som om för varje dag som går nu händer det jätte mycket. Det är ju på sluttampen och det är ju finishen man som jag amatör märker att det går framåt i byggandet. Känns oxå som man tycker mer å mer om huset och sina val.

  Lister, vi valde de lite "lutande" inåt från mitten. Anledningen till det är att i vårt radhus bytte vi bruna 80 talslister till vita klara från fabrik. För oss i vårt hem skulle det kännas som samma (det kanske inte gör det i verkligheten). På måndag har jag fixar barnvakt för då ska vi sätta kommod och krokar så då ska jag passa på att ta bilder på listerna. Tror inte att han har satt upp några dock, men det ska jag komma ihåg när han väl har gjort det å lägga ut bild :-)
  Eleonore

Kommentera inlägget här: