fruhusbyggare.blogg.se

Denna blogg handlar om livet som Hovlundare. Men det började en gång när vi beslutade oss för att bygga hus, #Hovlundsvilla från Trivselhus. Men nu är det mer en salig blandning om allt. Jobb, relationer, familj, inredning - yes allt!

Guld guld guld!

Kategori: Allmänt

Oj vad saker man spar. Idag har min mor och jag tillbringat vår tid i timmernabben. Försökt att kränga saker på bakluckeloppis i regnet. Blev mycket sålt men inga stora inkomster. Timpenningen var inte lönsam...


Min mor sitter under paraflaxet!


Lite kaffe i kylan.


Mamma gör träslöjdsfynd med dessertgafflar. På eftermiddagen då loppisen är upphävd och åker hem med halva bilen fylld tar vi en tripp ut i skogen i jakten på guld. Det har ryktas att de börjar ploppa upp lite i mossan. Var är guldet? Astrid hittade mest blått guld som inte riktigt var mogna... Men de gick ner de med.Tom korg tills....
Vi hittar han som äger marken och visar oss sin guldgruva.

Då såg korgen ut såhär


Vart man än vände sig var det massor med gula prickar. Men de var mycket små så vi plockade inte mer än det vi åt ikväll och lunchmacka imorgon. Smaskens!

Med skogen kom det oxå mygg och fästingar. När jag satte in Tage i bilen kröp det en fet en på fleecen. Burrar så läskiga!


Action


Första riktiga skogsbesök där han fick känna på mossan och barren.
 
Kommentera inlägget här: