fruhusbyggare.blogg.se

Denna blogg handlar om livet som Hovlundare. Men det började en gång när vi beslutade oss för att bygga hus, #Hovlundsvilla från Trivselhus. Men nu är det mer en salig blandning om allt. Jobb, relationer, familj, inredning - yes allt!

Ett kontor blir till!

Kategori: Allmänt

Jag har nog skrivit om det tidigare, men nu har vi nog bytt inriktning avseende kontorsdelen uppe. Denna plats är till för förvaring papper, jobba och ... Jobba! Så det är ju bra om den är ergonomiskt utformad samt snygg men också inte ta allt för stor plats.

Stolen är en viktig punkt. Jag tänker mig att vi skulle kunna köpa två och ha det som extra nere när det inte räcker till med våra gråa hay (ca 2250 kr)

Dessa stolar har vi beställt 6 st av. Fick 10 % genom att jag var eon-anställd! På Rum 21.

Till dessa som också skulle kunna funka till kontoret är Labradoren ett litet billigare alt 750 :-;


Men dessa ser mer sköna ut: (samtliga från rum21. Båda de två stolarna under ligger under ca 2000 kr så det blir bara 1 isf.Eller budget budget!!! Gardenstol 550 kr ca, men den ser inte skön ut för jobb.

Skrivbordet vi tänker oss är från mio:Ca 1300 kr. Med glasskiva.

Hyllor skulle jag vilja ha string men de är så smala. Är det någon som har tips på annat? Förvaring annars tänker jag spana in på Ullared och granit... Allrummet uppe kommer vara liteindustristil. 
Kommentera inlägget här: