fruhusbyggare.blogg.se

Denna blogg handlar om livet som Hovlundare. Men det började en gång när vi beslutade oss för att bygga hus, #Hovlundsvilla från Trivselhus. Men nu är det mer en salig blandning om allt. Jobb, relationer, familj, inredning - yes allt!

Nu börjar det ordna te sa!

Kategori: Allmänt

Trots att jag befinner mig på vischan händer det saker :-)

Den 11 februari kommer det leverans med "storken" eller säger man så? Det kommer hus på bil. 

Vi har fått en nyutsedd byggledare som heter Jörgen och är från ett byggföretag i Skåne, har inte namnet nu. Detta ser vi fram emot! Han har fått mycket goda omdömen från våra nya grannar. Detta ser vi som toppen- ett steg framåt mot vårt drömhus.

Oönskade terrassen verkar också vara löst. Då snön släpper taget om ekebo ska KGM också fixa det tillsammans med trivselhus. Nu börjar elaka getingarna som skapat en mindre oro att lägga sig.

Det går ju inte att lägga understolen min och Oskars kontrollbehov. Vi har det pga våra jobb, min man driver företag och jag är ansvarig för att tolka lagar och föreskrifter. Vi är med andra ord fyrkantiga! Hehe!

Visserligen har behoven fått börja lätta sen dessa älsklingar kom <3


Tid för reflektion

Kategori: Allmänt

Nu har jag krypit ner långt långt under täcket. Jag befinner mig på ett hotellrum på vischan utan civilisation men med människor som jag lärt känna under dagen. Syftet att skapa en grupp med öppenhet. Att skapa öppenhet innebär för mig väldigt jobbiga situationer, jag känner nästintill hjärtklappning. Efter en dag mellan sju och sex är jag helt utmattad och egentligen har jag bara suttit på en stol med mycket obehagliga situationer. Det är just det som gör mig trött - att inte vara trygg! Och detta är min utmaning! Jag ska kunna befinna mig i situationer som jag inte är bekväm i men kan hantera. Det är svårt att beskriva men det är mycket spännande! Jag älskar nästintill utmaningen. Första natten själv

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag packat, packningen består av "jobbkläder", pyjamas :-) baddräkt, skor och dator. Vart är jag påväg?

Imorgon bär trippen av till stufvenäs där vi ska lockas till att lära oss om vd vi vill i våra karriärer. Vi ska jobba med våra personligheter och ledarroller. Ska bli så spännande.

Min största ångest är att jag lämnar min son hemma på nio månader. Samma dag som han blir nio månader... Det är första natten utan honom. Astrid har hunnit med lite tjänsteresor, tillochmed varit med i Malmö på eons huvudkontor. Men det kommer ju gå bra, det kommer kännas lustigt imorgon tror jag.

Kolla gärna in på stufvenäs hemsida http://www.stufvenas.se/

Jag är också lite nervös för körningen i snökanonen. Det ligger ju mitt ute i ingenstans.