fruhusbyggare.blogg.se

Denna blogg handlar om livet som Hovlundare. Men det började en gång när vi beslutade oss för att bygga hus, #Hovlundsvilla från Trivselhus. Men nu är det mer en salig blandning om allt. Jobb, relationer, familj, inredning - yes allt!

Trädgård och ekonomi

Kategori: Allmänt

Sitter och tittar på olika sidor om att anlägga trädgård och budget för detta. Hittat en jätte bra sida att räkna efter. Se länken.

Vi var i måndags, med andra ord igår och beställde vårat hus. Vi hoppas på att få en fin offert tillbaka så vi ekonomiskt sett har råd med detta. Jag tycker det är mycket pengar men ja, min man säger att det inte är några problem och han är ju ekonomi ingenjör samt driver företag så jag får ju lita på honom. Själv är jag världs sämst på pengar. Jag är slösa! Köpte nyss ett par skor till Astrid för 699 :-. För vissa är det kanske billigt och andra tvärt om. Jag motiverar mitt köp med att Tage kommer kunna ha dem sen. Det är kavat stövlar med ullfoder. Jag har även köpt ett par jeans till Astrid utav märket nova star... Även dessa var motiverade på samma sätt som stövlarna. Nog tjat om detta. 

Jag vågar inte säga något om vår beställning på huset om vi behöver dra ifrån något. Det blir iaf gråa takpannor och silvriga stuprännor. Det blir gråa ytterdörrar. Vit port på garaget för det var extremt dyrt att lackera den. 

Tomten ska ju då KGM fixa till ett pris av 385 000 kr så håll i hatten alla funderapåattbyggahus det är dyrt att fixa tomten. Vi räknade från början på 250 kr.

Mm fortsättning följer :-)

Fick ett mycket gott samtal från jobbet idag. Men det vågar jag inte skriva om riktigt än :-) hehe.Bubbelbadkarkanske? 

http://www.byggahus.se/tomt/kostnad-anlagga-tradgard

Bygglovet oxå klart

Kategori: Allmänt

Å beviljat! Underbart <3

Så sålt å klart!

Kategori: Allmänt

Idag kl 16.30 skrev vi på avtalet. En ny familj ska flytta in på hagebovägen 25 med barn. 
Å det ska firas