fruhusbyggare.blogg.se

Denna blogg handlar om livet som Hovlundare. Men det började en gång när vi beslutade oss för att bygga hus, #Hovlundsvilla från Trivselhus. Men nu är det mer en salig blandning om allt. Jobb, relationer, familj, inredning - yes allt!

Soffa fåtölj eller schäslong?!

Kategori: Allmänt

Vi ska sälja vår ena soffa och sittpuff. De är från materialmännen svenska hem och ser ut så här:


I lördags hade vi barnvakt och mannen å jag drog till Kalmar för att shoppa. Vi passade på att spana in ikea och mio. Men måste säga att ikea ha inga soffor som gör mig köpsugen... De är ju extremt skrynkliga. Om jag hade varit Ingvar hade jag sagt åt dem att stryka dem (finns ju lämpliga järn). Men mio är fullt av soffor. Det är bara att Oskar å jag ska komma överräns hehe. En vi fastnade för till övervåningen var denna :

Men vet inte om vi ha råd med den, den ingår ju inte i husköpet ;-). Den kostade ca 14000. Ska man ha soffa nere och fåtöljer å matta å bord mm herregud så dyrt. Kan tänka mig att avvakta å ta lite i taget. Men håll med om att den ser mysig ut för barnens allrum där man ska se film å mysa?

När jag ändå var på mio köpte jag mig en Teddy filt som tydligen Astrid ansåg sig ha ensamrätt över. Men nu sover hon :-) så då använder jag den! 


Snart börjar det hamras

Kategori: Allmänt

Här ska vårt hus byggas för leverans till oss v7!

Grått å trist

Kategori: Allmänt

Just nu står det stilla i mellandagarna. Men vi smyger runt på tomten ganska mycket iaf. Idag har vi pratat med våra nya grannar som verkar vara väldigt trevliga. Vi fick oxå veta att det andra huset som ska byggas är ett trivselhus. Kul många trivselhus i området blir det. Men de är ju snygga :-) och väldigt flexibla. Här kommer lite bilder...


Avslutade med fika vid rotvikssmåbåtahamn ca 200 m från vår tomt, syns dock inte för alla träd.